Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Παραδίδουν τα κλειδιά στην περιφερειαρχη!

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΣΣΩΝΟΣ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Την παραίτησή τους υπέβαλαν την Τρίτη, με ομόφωνη απόφαση, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέσσωνος, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να καταθέσει προς ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο για τον «Καλλικράτη» που επιφέρει δραστικές αλλαγές στο χάρτη των συνενώσεων των δήμων. Η απόφαση πάρθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε χθες σε κλίμα έντασης, λόγω των επικείμενων αλλαγών στη χωροταξική κατανομή των δήμων και κράτησε ως τα μεσάνυχτα. Σημειώνεται πως με το σχετικό νομοσχέδιο η έδρα του νέου, πλέον, Δήμου Τεμπών, στον οποίο θα ανήκει και ο δήμος Νέσσωνος θα είναι στο Μακρυχώρι.
Χτες το πρωί αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Νίκο Γερογιάννη,  επισκεφτηκε τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Πόπη Γερακούδη, όπου και θα παραδώσουν τα κλειδιά του Δημαρχείου.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, εξάλλου, σύσσωμο το παραιτηθέν πλέον Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει σειρά επαφών με όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Λάρισας, όπου και θα τους ζητηθεί να απαντήσουν ξεκάθαρα σχετικά με το πώς ενήργησαν ως τώρα προκείμενου να αποφευχθεί το δυσμενέστερο και να τοποθετηθούν ξάστερα για τη θέση τους.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: